PrenaTest® (9-20. terhességi hét)

Új, kockázatmentes módszer, a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

A non-invazív, egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető, tehát vetélési kockázattal nem járó PrenaTest® a méhlepényből az anyai vérbe jutó szabad magzati DNS-t vizsgálja.

A DNS-láncok szerkezete alapján beazonosítható, hogy melyik kromoszómáról származnak, és hogy megfelelő mennyiségben vannak-e jelen. Az újgenerációs szekvenáláson alapuló modern vizsgálati technológia hatékony módja a számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatásának.

A PrenaTest®-et a nagy tapasztalattal rendelkező német laboratórium, a Lifecodexx végzi.
A PrenaTest® az első európai akkreditációval és CE jelzéssel rendelkező vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek anyai vérből történő kimutatására.

A PrenaTest® vizsgálattal a születendő gyermek neme is megállapítható, valamint a teszt ikerterhességben is alkalmazható. A PrenaTest® a 9. és a 20. terhességi hét között végezhető.

PrenaTest® - Új mérföldkő a Down-kór szűrésében

A PrenaTest® laboratóriumi továbbfejlesztése révén egy új, költséghatékony technológia került bevezetésre a Down-kór non-invazív tesztelésében. Az új módszerrel végzett magzati DNS vizsgálat 75 000 forintért, a megbízható szekvenálási technikával azonos hatékonysággal azonosítja a magzati Down-kór esetleges jelenlétét.

További információk a www.prenatest.hu honlapon.
Információs vonal: +36 20 518 1810

PrenaTest® - Mielőtt a vetélési kockázattal fenyegető amniocentézisen gondolkodna

Legkorszerűbb Down-kór szűrés vizsgálatok a Czeizel Intézet-ben